0627873317
Taxikoster | Taxi | Heerenveen | Joure | Wolvega | Akkrum

Verhuur

Personenvervoer met hoofd en hart

EENVOUDIG & SNEL

Een taxi boeken

Direct een taxi nodig? Bel ons!

Taxi boeken via WhatsApp?

Boek online uw taxi

Taxibedrijf Taxi Koster

Bij ons kunt u ook terecht voor verhuur!

Ontdek onze uitgebreide selectie verhuurmogelijkheden bij Taxi Koster op deze pagina. Wij bieden een divers assortiment aan hoogwaardige voertuigen en diensten om aan al uw specifieke behoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar elektrische fietsen, een paardentrailer, of een ruime 9-persoons bus, Taxi Koster staat garant voor een veelzijdig en betrouwbaar aanbod.

Onze elektrische fietsen zijn een milieuvriendelijke en efficiënte optie voor uw transportbehoeften, terwijl onze paardentrailers zijn ontworpen met het comfort en welzijn van uw dieren in gedachten. Voor grotere groepen biedt onze 9-persoons bus comfortabele en stijlvolle reismogelijkheden.

Bij Taxi Koster begrijpen we het belang van betrouwbare verhuurdiensten en streven we ernaar u een naadloze ervaring te bieden. Onze vloot wordt regelmatig onderhouden en voldoet aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid en prestaties.

Of u nu op zoek bent naar flexibele transportoplossingen of een specifiek voertuig nodig heeft voor een bijzondere gelegenheid, Taxi Koster staat klaar om aan uw verhuurbehoeften te voldoen. Ontdek vandaag nog ons assortiment en vertrouw op ons voor kwaliteit, service en betrouwbaarheid in het personenvervoer.

Direct een taxi nodig? Bel ons!

Taxi boeken via WhatsApp?

Verhuur

Formulier

Wat wilt u huren:

Paardentrailer

€50 per dag

Textiel / Tapijtreiniger

€25 per dag

Electrische fiets

€30 per dag

9 persoons bus

€150 per dag

Google reviews

Wat zeggen klanten over Taxi Koster?

google

Perfect geregeld! Prachtige limousine en hele aardige chauffeur. Mooie belevenis!

Malu Hilverink 30 juni 2024
google

Gewoon super !

Chantal Nissen 29 juni 2024
google

Prettige taxi

Reserveer je taxi

Gemakkelijk via WhatsApp

Wil jij snel en gemakkelijk een taxi reserveren bij Taxi Koster? Dit kun je vanaf nu snel, gemakkelijk & veilig doen via onze WhatsApp service. Taxi Koster staat voor u klaar!

Taxi Koster het taxibedrijf voor al jou taxivervoer

Je kan overal in de regio Heerenveen, Wolvega, Akkrum, Joure en Sneek worden opgehaald door een chauffeur van Taxi Koster, denk hierbij aan bijvoorbeeld de plaatsen Woudsend, Noordwolde, Beetsterzwaag en alle andere plaatsen in de regio. Wij brengen je vervolgens naar jouw bestemming, waar deze zich ook bevindt. Wil je bijvoorbeeld naar IJsstadion Thialf om een schaatswedstrijd te bezoeken of zelf te gaan schaatsen? Wij brengen je er graag naartoe.

Je kan bij ons ook boeken voor een taxirit naar het Abe Lenstra Stadion voor een wedstrijd van SC Heerenveen of vervoer naar een restaurant, café of winkel. Uiteraard zijn wij ook beschikbaar voor langere ritten naar bijvoorbeeld Leeuwarden, Zwolle of Groningen. Bij Taxi Koster staan wij altijd met evenveel plezier voor je klaar.

Direct een taxi nodig? Bel ons!

Eenvoudig & snel online boeken?

Taxikoster | Taxi | Heerenveen | Joure | Wolvega | Akkrum

Heeft u vragen?

Taxi Koster staat voor u klaar!

Of stuur ons een email

Whatsapp whatsapp
Bel ons phone
chat Direct bellen? Whatsapp?