0627873317
Taxikoster | Taxi | Heerenveen | Joure | Wolvega | Akkrum

Taxi van of naar van der Valk Hotel Drachten

Personenvervoer met hoofd en hart

EENVOUDIG & SNEL

Taxi van of naar van der Valk Hotel Drachten boeken

Direct een taxi nodig? Bel ons!

Taxi boeken via WhatsApp?

Boek online uw taxi

Taxibedrijf Taxi Koster

Uw taxi vervoer voor Taxi van of naar van der Valk Hotel Drachten

Voor zorgeloos taxivervoer van of naar het Van der Valk hotel in Drachten, kies je voor Taxi Koster. Dag en nacht staan we voor je klaar met betrouwbare diensten tegen scherpe tarieven. Of je nu aankomt vanaf een luchthaven, een zakelijke afspraak hebt of gewoon wilt ontspannen in het Van der Valk hotel, wij garanderen comfortabele en tijdige ritten. Met eenvoudige online boekingen of door telefonisch te reserveren maken we het jou gemakkelijk om jouw vervoer te regelen. Onze ervaren chauffeurs zorgen voor een veilige en plezierige reis, waardoor je volop kunt genieten van je verblijf in het Van der Valk hotel in Drachten. Laat Taxi Koster jouw betrouwbare partner zijn voor efficiënt en voordelig vervoer.

Google reviews

Wat zeggen klanten over Taxi Koster?

google

Perfect geregeld! Prachtige limousine en hele aardige chauffeur. Mooie belevenis!

Malu Hilverink 30 juni 2024
google

Gewoon super !

Chantal Nissen 29 juni 2024
google

Prettige taxi

Reserveer je taxi

Gemakkelijk via WhatsApp

Wil jij snel en gemakkelijk een taxi reserveren bij Taxi Koster? Dit kun je vanaf nu snel, gemakkelijk & veilig doen via onze WhatsApp service. Taxi Koster staat voor u klaar!

Taxi Koster het taxibedrijf voor al jou taxivervoer

Je kan overal in de regio Heerenveen, Wolvega, Akkrum, Joure en Sneek worden opgehaald door een chauffeur van Taxi Koster, denk hierbij aan bijvoorbeeld de plaatsen Woudsend, Noordwolde, Beetsterzwaag en alle andere plaatsen in de regio. Wij brengen je vervolgens naar jouw bestemming, waar deze zich ook bevindt. Wil je bijvoorbeeld naar IJsstadion Thialf om een schaatswedstrijd te bezoeken of zelf te gaan schaatsen? Wij brengen je er graag naartoe.

Je kan bij ons ook boeken voor een taxirit naar het Abe Lenstra Stadion voor een wedstrijd van SC Heerenveen of vervoer naar een restaurant, café of winkel. Uiteraard zijn wij ook beschikbaar voor langere ritten naar bijvoorbeeld Leeuwarden, Zwolle of Groningen. Bij Taxi Koster staan wij altijd met evenveel plezier voor je klaar.

Direct een taxi nodig? Bel ons!

Eenvoudig & snel online boeken?

Taxikoster | Taxi | Heerenveen | Joure | Wolvega | Akkrum

Heeft u vragen?

Taxi Koster staat voor u klaar!

Of stuur ons een email

Whatsapp whatsapp
Bel ons phone
chat Direct bellen? Whatsapp?