0627873317
Taxikoster | Taxi | Heerenveen | Joure | Wolvega | Akkrum

Taxi van of naar Huisartsenpost Heerenveen

Personenvervoer met hoofd en hart

EENVOUDIG & SNEL

Taxi van of naar Huisartsenpost Heerenveen boeken

Direct een taxi nodig? Bel ons!

Taxi boeken via WhatsApp?

Boek online uw taxi

Taxibedrijf Taxi Koster

Uw taxi vervoer voor Taxi van of naar Huisartsenpost Heerenveen

Wanneer je dringend medische hulp nodig hebt en de Huisartsenpost of het Spoedplein in Heerenveen moet bereiken, vertrouw dan op Taxi Koster voor betrouwbaar vervoer. Onze dienst staat dag en nacht paraat om je snel en veilig naar de Huisartsenpost , in het fries Dokterswacht of naar het spoedplein te brengen. Met eenvoudig telefonisch reserveren ben je verzekerd van directe ondersteuning, waarbij onze chauffeurs ervaren en begripvol zijn voor noodsituaties. Laat de zorgen over vervoer achterwege, concentreer je op je gezondheid en vertrouw op Taxi Koster voor tijdige en zorgvuldige ritten naar de Huisartsenpost of Spoedeisende Hulp. Of het nu dag of nacht is, wij zijn altijd beschikbaar om jou in alle omstandigheden van dienst te zijn.

Google reviews

Wat zeggen klanten over Taxi Koster?

google

Perfect geregeld! Prachtige limousine en hele aardige chauffeur. Mooie belevenis!

Malu Hilverink 30 juni 2024
google

Gewoon super !

Chantal Nissen 29 juni 2024
google

Prettige taxi

Reserveer je taxi

Gemakkelijk via WhatsApp

Wil jij snel en gemakkelijk een taxi reserveren bij Taxi Koster? Dit kun je vanaf nu snel, gemakkelijk & veilig doen via onze WhatsApp service. Taxi Koster staat voor u klaar!

Taxi Koster het taxibedrijf voor al jou taxivervoer

Je kan overal in de regio Heerenveen, Wolvega, Akkrum, Joure en Sneek worden opgehaald door een chauffeur van Taxi Koster, denk hierbij aan bijvoorbeeld de plaatsen Woudsend, Noordwolde, Beetsterzwaag en alle andere plaatsen in de regio. Wij brengen je vervolgens naar jouw bestemming, waar deze zich ook bevindt. Wil je bijvoorbeeld naar IJsstadion Thialf om een schaatswedstrijd te bezoeken of zelf te gaan schaatsen? Wij brengen je er graag naartoe.

Je kan bij ons ook boeken voor een taxirit naar het Abe Lenstra Stadion voor een wedstrijd van SC Heerenveen of vervoer naar een restaurant, café of winkel. Uiteraard zijn wij ook beschikbaar voor langere ritten naar bijvoorbeeld Leeuwarden, Zwolle of Groningen. Bij Taxi Koster staan wij altijd met evenveel plezier voor je klaar.

Direct een taxi nodig? Bel ons!

Eenvoudig & snel online boeken?

Taxikoster | Taxi | Heerenveen | Joure | Wolvega | Akkrum

Heeft u vragen?

Taxi Koster staat voor u klaar!

Of stuur ons een email

Whatsapp whatsapp
Bel ons phone
chat Direct bellen? Whatsapp?