0627873317
Taxikoster | Taxi | Heerenveen | Joure | Wolvega | Akkrum

Pechhulp lege accu

Personenvervoer met hoofd en hart

DAG & NACHT BESCHIKBAAR

Taxi Koster helpt u weer op weg!

Wat zou het probleem kunnen veroorzaken? Vaak is de boosdoener een ontladen accu, mogelijk door frequente korte ritten, extreem koude winternachten, of simpelweg doordat de autolampen zijn ingeschakeld terwijl de motor uit staat. Als u met pech staat, staat het team van Taxi Koster klaar om u weer op weg te helpen.

Direct hulp nodig? Bel ons!

Taxibedrijf Taxi Koster

Pech onderweg door een lege accu?

Is uw auto gestrand door een lege accu en weigert deze dienst? Het onvermogen om te starten als gevolg van een lege accu is een van de meest voorkomende oorzaken van autopech. Factoren zoals koude winternachten, frequente korte ritten of simpelweg het laten branden van de autolampen kunnen leiden tot deze situatie.

Wanneer u zich geconfronteerd ziet met een lege accu, is het begrijpelijk dat u zo snel mogelijk weer mobiel wilt zijn. Taxi Koster biedt hierbij de helpende hand. Een van onze deskundige medewerkers komt ter plaatse om u te assisteren bij het opnieuw starten van uw auto, waardoor u snel weer de weg op kunt.

Direct hulp nodig? Bel ons!

Taxikoster.nl - Taxi - Heerenveen - Joure - Wolvega - Akkrum - Betaalmethodes

Betaal o.a. met pin, credit card of cash

HEEFT U GEEn

Pechhulpverzekering?

Bent u niet verzekerd voor pechhulp? Maakt u zich geen zorgen! Wij staan klaar om u te assisteren, zonder dat u een abonnement nodig heeft.

U kunt eenvoudig een starthulp aanvragen door te bellen naar het nummer 06-27873317. Op welk tijdstip dan ook, wij zijn er om u van dienst te zijn.

TAXI KOSTER

Wat kost een pechhulp lege accu?

Bij ons is een abonnement, vergelijkbaar met dat van de ANWB, niet vereist. Wij bieden hulp aan iedereen binnen ons werkgebied. U betaalt een vast bedrag voor de starthulp en een variabel voorrijtarief.

De kosten zijn als volgt:

  • Starthulp ter plaatse: € 50,00
  • Voorrijdkosten: Tarief is gebaseerd op de ritprijs van de taxi vanaf de standplaats.

Google reviews

Wat zeggen klanten over Taxi Koster?

google

Perfect geregeld! Prachtige limousine en hele aardige chauffeur. Mooie belevenis!

Malu Hilverink 30 juni 2024
google

Gewoon super !

Chantal Nissen 29 juni 2024
google

Prettige taxi

Reserveer je taxi

Gemakkelijk via WhatsApp

Wil jij snel en gemakkelijk een taxi reserveren bij Taxi Koster? Dit kun je vanaf nu snel, gemakkelijk & veilig doen via onze WhatsApp service. Taxi Koster staat voor u klaar!

Taxi Koster het taxibedrijf voor al jou taxivervoer

Je kan overal in de regio Heerenveen, Wolvega, Akkrum, Joure en Sneek worden opgehaald door een chauffeur van Taxi Koster, denk hierbij aan bijvoorbeeld de plaatsen Woudsend, Noordwolde, Beetsterzwaag en alle andere plaatsen in de regio. Wij brengen je vervolgens naar jouw bestemming, waar deze zich ook bevindt. Wil je bijvoorbeeld naar IJsstadion Thialf om een schaatswedstrijd te bezoeken of zelf te gaan schaatsen? Wij brengen je er graag naartoe.

Je kan bij ons ook boeken voor een taxirit naar het Abe Lenstra Stadion voor een wedstrijd van SC Heerenveen of vervoer naar een restaurant, café of winkel. Uiteraard zijn wij ook beschikbaar voor langere ritten naar bijvoorbeeld Leeuwarden, Zwolle of Groningen. Bij Taxi Koster staan wij altijd met evenveel plezier voor je klaar.

Direct een taxi nodig? Bel ons!

Eenvoudig & snel online boeken?

Taxikoster | Taxi | Heerenveen | Joure | Wolvega | Akkrum

Heeft u vragen?

Taxi Koster staat voor u klaar!

Of stuur ons een email

Whatsapp whatsapp
Bel ons phone
chat Direct bellen? Whatsapp?