0627873317
Taxikoster | Taxi | Heerenveen | Joure | Wolvega | Akkrum

Ophaal procedure

Personenvervoer met hoofd en hart

EENVOUDIG & SNEL

Ophaal procedure boeken

Direct een taxi nodig? Bel ons!

Taxi boeken via WhatsApp?

Boek online uw taxi

Spelregels

Ophaal procedure

Wanneer u gebruik maakt van onze taxiservice van of naar Schiphol Airport is het goed te weten hoe het in zijn werk gaat.

Wanneer u wordt gebracht naar Schiphol Airport word u voor de vertrekhal uitgezet, zodat u meteen bij de juiste vertrekhal bent.

Wanneer wij u ophalen van Schiphol Airport is het goed dat u onze ophaalprocedure kent. Op deze manier verloopt alles soepel en vlot. Onze ophaalprocedure staat onder in de pagina verder stapsgewijs uitgeschreven.

 

Taxikoster.nl - Touringcar Vervoer

Hieronder leest u de spelregels

Ophaalprocedure luchthaventaxi

1. U zet uw mobiele telefoon direct aan zodra u geland bent en naar de bagageband gaat.

2. U neemt, nadat u bent geland, telefonisch contact met onze centrale (+31627873317) op om een ophaalpunt af te spreken. 

3. Dat is standaard bij het BOVEN VOOR DE VERTREKHALLEN.

4. Nadat u de bagage heeft loopt geeft u telefonisch door dat u naar de uitgang loopt. De taxi komt op uw teken voorrijden boven tussen VERTREKHAL 1 & VERTREKHAL 2

5. Ga hiervoor met de (rol)trap of lift één etage omhoog, neem uitgang F (draaideur) en steek de zebra over naar de buitenste rijbaan hier zal de taxi(bus) u ophalen. U kunt de voertuigen altijd herkennen aan de bedrijfsnaam op de taxi “TAXI KOSTER”

6. Wij zijn uiterlijk binnen een 30 minuten tot 45 minuten na de landing op Schiphol. In de tussentijd kunt u uw koffers ophalen.

7. Voor (zakelijke) klanten met uitsluitend handbagage gelden andere afspraken. Zij dienen dit wel van tevoren te melden.

Bij eventuele problemen

8. Mocht u ons desondanks niet kunnen vinden, belt de chauffeur gewoon even dan begeleidt hij/zij u telefonisch naar de juiste plek, of u kunt eventueel aangeven bij een van de andere draaideuren opgehaald te willen worden.

9. In sommige gevallen is uw vlucht vertraagd. Dit hoeft u niet te melden, wij houden uw vluchtnummer in de gaten. Mocht u echter (veel) vroeger aankomen dan gepland of een ander vluchtnummer hebben gekregen, dan willen wij dit uiteraard weten. Graag dan even bellen naar +31627873317.

10. Vluchtnummers en aankomsttijden die niet kloppen met de opgegeven datum kunnen niet worden gevolgd! Hierdoor loopt u de kans niet (op tijd) te worden opgehaald.

11. Wilt u ons ook bij vertragende factoren zoals verloren bagage, extreme drukte ed. alstublieft even telefonisch informeren. Wanneer u geen contact opneemt, dan vertrekt de chauffeur na 40 minuten vanaf het moment dat de bagage als afgehandeld is gemeld en berekenen het volledige bedrag van de rit door.

12. Is uw bagage niet op de bagageband, maakt u daar dan direct melding van op ons centrale nummer +31627873317, ga daarna pas aangifte doen van vermissing. De chauffeur weet dan dat het even kan duren voor u zich bij hem meldt. Als u zich niet tijdig bij ons meldt en we weten niet waar u bent, dan vertrekt de chauffeur na 40 minuten vanaf het moment dat de bagage als afgehandeld is gemeld en berekenen het volledige bedrag van de rit door. Wachten heeft dan geen zin, want volgens onze gegevens bent u dan niet met de vlucht gearriveerd. Controleer uw bevestiging daarom op de juistheid van de gegevens.

Google reviews

Wat zeggen klanten over Taxi Koster?

google

Wat een topper!

Judith Kroes 14 juli 2024
google

Snel en duidelijk contact met de chauffeur, super comfortabele en gezellige rit! Echt top!

Marlijn Lange 14 juli 2024
google

Perfect geregeld! Prachtige limousine en hele aardige chauffeur. Mooie belevenis!

Malu Hilverink 30 juni 2024

Reserveer je taxi

Gemakkelijk via WhatsApp

Wil jij snel en gemakkelijk een taxi reserveren bij Taxi Koster? Dit kun je vanaf nu snel, gemakkelijk & veilig doen via onze WhatsApp service. Taxi Koster staat voor u klaar!

Taxi Koster het taxibedrijf voor al jou taxivervoer

Je kan overal in de regio Heerenveen, Wolvega, Akkrum, Joure en Sneek worden opgehaald door een chauffeur van Taxi Koster, denk hierbij aan bijvoorbeeld de plaatsen Woudsend, Noordwolde, Beetsterzwaag en alle andere plaatsen in de regio. Wij brengen je vervolgens naar jouw bestemming, waar deze zich ook bevindt. Wil je bijvoorbeeld naar IJsstadion Thialf om een schaatswedstrijd te bezoeken of zelf te gaan schaatsen? Wij brengen je er graag naartoe.

Je kan bij ons ook boeken voor een taxirit naar het Abe Lenstra Stadion voor een wedstrijd van SC Heerenveen of vervoer naar een restaurant, café of winkel. Uiteraard zijn wij ook beschikbaar voor langere ritten naar bijvoorbeeld Leeuwarden, Zwolle of Groningen. Bij Taxi Koster staan wij altijd met evenveel plezier voor je klaar.

Direct een taxi nodig? Bel ons!

Eenvoudig & snel online boeken?

Taxikoster | Taxi | Heerenveen | Joure | Wolvega | Akkrum

Heeft u vragen?

Taxi Koster staat voor u klaar!

Of stuur ons een email

Whatsapp whatsapp
Bel ons phone
chat Direct bellen? Whatsapp?