0627873317
Taxikoster | Taxi | Heerenveen | Joure | Wolvega | Akkrum

Heeft u een klacht?

Personenvervoer met hoofd en hart

EENVOUDIG & SNEL

Een taxi boeken

Direct een taxi nodig? Bel ons!

Taxi boeken via WhatsApp?

Boek online uw taxi

Taxibedrijf Taxi Koster

Geef uw klacht door

Indien je een klacht hebt over de dienstverlening van Taxi Koster, nodigen wij je van harte uit om deze met ons te delen. Jouw feedback is voor ons van groot belang, en wij streven ernaar om eventuele zorgen of ongemakken die je hebt ervaren, serieus te nemen en adequaat aan te pakken. Jij kunt jouw klacht eenvoudig indienen door het formulier op deze pagina in te vullen. Wij waarderen de tijd die je neemt om ons op de hoogte te stellen en verzekeren jou dat wij alles in het werk stellen om jouw kwestie zo spoedig mogelijk te behandelen.

Ons doel is om hoogwaardige dienstverlening te bieden, en als er zich onverhoopt een situatie voordoet die niet aan jouw verwachtingen voldoet, stellen wij het op prijs dat je ons de kans geeft dit recht te zetten. Jouw klacht stelt ons in staat om onze service te verbeteren en eventuele problemen op te lossen. Ons klantenserviceteam staat paraat om jou te woord te staan en ervoor te zorgen dat jouw klacht de nodige aandacht krijgt. Wij willen jou danken voor de medewerking en vertrouwen in Taxi Koster.

Direct een taxi nodig? Bel ons!

Taxi boeken via WhatsApp?

KLACHTEN

Formulier

Google reviews

Wat zeggen klanten over Taxi Koster?

google

Perfect geregeld! Prachtige limousine en hele aardige chauffeur. Mooie belevenis!

Malu Hilverink 30 juni 2024
google

Gewoon super !

Chantal Nissen 29 juni 2024
google

Prettige taxi

Reserveer je taxi

Gemakkelijk via WhatsApp

Wil jij snel en gemakkelijk een taxi reserveren bij Taxi Koster? Dit kun je vanaf nu snel, gemakkelijk & veilig doen via onze WhatsApp service. Taxi Koster staat voor u klaar!

Taxi Koster het taxibedrijf voor al jou taxivervoer

Je kan overal in de regio Heerenveen, Wolvega, Akkrum, Joure en Sneek worden opgehaald door een chauffeur van Taxi Koster, denk hierbij aan bijvoorbeeld de plaatsen Woudsend, Noordwolde, Beetsterzwaag en alle andere plaatsen in de regio. Wij brengen je vervolgens naar jouw bestemming, waar deze zich ook bevindt. Wil je bijvoorbeeld naar IJsstadion Thialf om een schaatswedstrijd te bezoeken of zelf te gaan schaatsen? Wij brengen je er graag naartoe.

Je kan bij ons ook boeken voor een taxirit naar het Abe Lenstra Stadion voor een wedstrijd van SC Heerenveen of vervoer naar een restaurant, café of winkel. Uiteraard zijn wij ook beschikbaar voor langere ritten naar bijvoorbeeld Leeuwarden, Zwolle of Groningen. Bij Taxi Koster staan wij altijd met evenveel plezier voor je klaar.

Direct een taxi nodig? Bel ons!

Eenvoudig & snel online boeken?

Taxikoster | Taxi | Heerenveen | Joure | Wolvega | Akkrum

Heeft u vragen?

Taxi Koster staat voor u klaar!

Of stuur ons een email

Whatsapp whatsapp
Bel ons phone
chat Direct bellen? Whatsapp?