0627873317
Taxikoster | Taxi | Heerenveen | Joure | Wolvega | Akkrum

Wij verzorgen zittend ziekenvervoer

Personenvervoer met hoofd en hart

Een taxi boeken

Direct een taxi nodig? Bel ons!

Taxi boeken via WhatsApp?

Boek online uw taxi

De taxi voor zittend ziekenvervoer

Zittend Ziekenvervoer van en naar een ziekenhuis of medisch specialist per taxi, met als doel het ondergaan van een medische behandeling.

In de meeste gevallen vergoedt de zorgverzekeraar het zittend ziekenvervoer volledig. Voordat je gebruikmaakt van deze service, is het raadzaam contact op te nemen met jouw zorgverzekering om de vergoedingsmogelijkheden te bespreken. Je ontvangt dan tevens een machtiging die je kunt gebruiken bij het afrekenen en indienen van jouw vervoerskosten. Wij rijden voor alle zorgverzekeraars!

Zelfs zonder machtiging kun je gebruikmaken van onze dienst; neem gerust contact met ons op. Kortom: Wij staan voor iedereen klaar.

Alle chauffeurs beschikken over een geldig EHBO-diploma.

Wij evalueren per individu welk type vervoer geschikt is, zodat jij comfortabel en punctueel op uw bestemming aankomt.

Taxi vergoed door jouw zorgverzekeraar

Ontdek de moeiteloze reismogelijkheden met ons zittend taxivervoer, waarbij het goede nieuws is dat jouw zorgverzekeraar hoogstwaarschijnlijk de kosten dekt. Onze toegewijde service biedt comfortabel en betrouwbaar transport van en naar ziekenhuizen of medisch specialisten, speciaal ontworpen voor mensen die een medische behandeling ondergaan.

Wij begrijpen dat zittend taxivervoer een essentieel onderdeel is van jouw medische reis, en daarom streven we ernaar om deze dienst voor jou toegankelijk te maken. De meeste zorgverzekeraars vergoeden deze vorm van vervoer, waardoor jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: jouw gezondheid.

Google reviews

Wat zeggen klanten over Taxi Koster?

google

Perfect geregeld! Prachtige limousine en hele aardige chauffeur. Mooie belevenis!

Malu Hilverink 30 juni 2024
google

Gewoon super !

Chantal Nissen 29 juni 2024
google

Prettige taxi

Reserveer je taxi

Gemakkelijk via WhatsApp

Wil jij snel en gemakkelijk een taxi reserveren bij Taxi Koster? Dit kun je vanaf nu snel, gemakkelijk & veilig doen via onze WhatsApp service. Taxi Koster staat voor u klaar!

Taxi Koster het taxibedrijf voor al jou taxivervoer

Je kan overal in de regio Heerenveen, Wolvega, Akkrum, Joure en Sneek worden opgehaald door een chauffeur van Taxi Koster, denk hierbij aan bijvoorbeeld de plaatsen Woudsend, Noordwolde, Beetsterzwaag en alle andere plaatsen in de regio. Wij brengen je vervolgens naar jouw bestemming, waar deze zich ook bevindt. Wil je bijvoorbeeld naar IJsstadion Thialf om een schaatswedstrijd te bezoeken of zelf te gaan schaatsen? Wij brengen je er graag naartoe.

Je kan bij ons ook boeken voor een taxirit naar het Abe Lenstra Stadion voor een wedstrijd van SC Heerenveen of vervoer naar een restaurant, café of winkel. Uiteraard zijn wij ook beschikbaar voor langere ritten naar bijvoorbeeld Leeuwarden, Zwolle of Groningen. Bij Taxi Koster staan wij altijd met evenveel plezier voor je klaar.

Direct een taxi nodig? Bel ons!

Eenvoudig & snel online boeken?

Taxikoster | Taxi | Heerenveen | Joure | Wolvega | Akkrum

Heeft u vragen?

Taxi Koster staat voor u klaar!

Of stuur ons een email

Whatsapp whatsapp
Bel ons phone
chat Direct bellen? Whatsapp?