0627873317
Taxikoster | Taxi | Heerenveen | Joure | Wolvega | Akkrum

WMO vervoer

Taxi Heerenveen | Taxi Joure | Taxi Wolvega | Taxi Akkrum

WMO vervoer boeken

Direct een taxi nodig? Bel ons!

Taxi boeken via WhatsApp?

Boek online uw taxi

WMO taxivervoer

Indien je ondersteuning nodig hebt bij het vervoer vanwege een beperking, ziekte of ouderdom, kom je mogelijk in aanmerking voor Wmo vervoer. Taxi Koster staat klaar om je van dienst te zijn. Wij verzorgen jouw WMO Taxivervoer van punt A naar punt B met zorg en toewijding. Ontdek de gemakken van onze service voor veilig en comfortabel vervoer. Heeft u in de regio Heerenveen, Wolvega of Joure WMO vervoer nodig, neemt u dan gerust contact met ons op.

Direct een taxi nodig? Bel ons!

Taxi boeken via WhatsApp?

Jouw WMO taxivervoer bij Taxi Koster boeken

De Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) is in het leven geroepen om zorg en ondersteuning te bieden aan mensen die hulp nodig hebben bij zelfstandig wonen en actieve deelname aan de samenleving. Indien je door een beperking, ziekte of ouderdom ondersteuning nodig hebt bij het vervoer, kom je mogelijk in aanmerking voor Wmo vervoer. De beoordeling voor deze voorziening wordt gedaan door de gemeente waarin je woont. Wmo vervoer kan ingezet worden voor diverse doeleinden, zoals zorgvervoer, familiebezoek of een dagje uit.

Indien je vervoer nodig hebt en beschikt over een Wmo-voorziening, kun je bij Taxi Koster terecht voor het aanvragen van passend vervoer. Onze dienstverlening staat garant voor veilig vervoer naar jouw bestemming, ongeacht wat die bestemming ook moge zijn. Ontdek de mogelijkheden van ons Wmo vervoer en ervaar de zorg en betrouwbaarheid van Taxi Koster.

Google reviews

Wat zeggen klanten over Taxi Koster?

google

Perfect geregeld! Prachtige limousine en hele aardige chauffeur. Mooie belevenis!

Malu Hilverink 30 juni 2024
google

Gewoon super !

Chantal Nissen 29 juni 2024
google

Prettige taxi

Reserveer je taxi

Gemakkelijk via WhatsApp

Wil jij snel en gemakkelijk een taxi reserveren bij Taxi Koster? Dit kun je vanaf nu snel, gemakkelijk & veilig doen via onze WhatsApp service. Taxi Koster staat voor u klaar!

Taxi Koster het taxibedrijf voor al jou taxivervoer

Je kan overal in de regio Heerenveen, Wolvega, Akkrum, Joure en Sneek worden opgehaald door een chauffeur van Taxi Koster, denk hierbij aan bijvoorbeeld de plaatsen Woudsend, Noordwolde, Beetsterzwaag en alle andere plaatsen in de regio. Wij brengen je vervolgens naar jouw bestemming, waar deze zich ook bevindt. Wil je bijvoorbeeld naar IJsstadion Thialf om een schaatswedstrijd te bezoeken of zelf te gaan schaatsen? Wij brengen je er graag naartoe.

Je kan bij ons ook boeken voor een taxirit naar het Abe Lenstra Stadion voor een wedstrijd van SC Heerenveen of vervoer naar een restaurant, café of winkel. Uiteraard zijn wij ook beschikbaar voor langere ritten naar bijvoorbeeld Leeuwarden, Zwolle of Groningen. Bij Taxi Koster staan wij altijd met evenveel plezier voor je klaar.

Direct een taxi nodig? Bel ons!

Eenvoudig & snel online boeken?

Taxikoster | Taxi | Heerenveen | Joure | Wolvega | Akkrum

Heeft u vragen?

Taxi Koster staat voor u klaar!

Of stuur ons een email

Whatsapp whatsapp
Bel ons phone
chat Direct bellen? Whatsapp?