0627873317
Taxikoster | Taxi | Heerenveen | Joure | Wolvega | Akkrum

Vervoer dagbesteding

Taxi Heerenveen | Taxi Joure | Taxi Wolvega | Taxi Akkrum

Vervoer dagbesteding boeken

Direct een taxi nodig? Bel ons!

Taxi boeken via WhatsApp?

Boek online uw taxi

Dagbesteding vervoer

Taxi Koster heeft zich gedurende vele jaren gevestigd als een toonaangevende naam in het vervoer van en naar dagbestedingslocaties in de regio Heerenveen, Joure, Wolvega en Akkrum. Voor velen die afhankelijk zijn van hulp en dagbesteding, is het vaak niet mogelijk om zelfstandig naar de betreffende locatie te reizen. Onze uitgebreide dienstverlening biedt de perfecte oplossing, waarbij we hulpbehoevenden in staat stellen comfortabel te reizen van en naar diverse dagbestedingslocaties verspreid over heel Nederland. Met onze betrouwbare service streven we ernaar om een belangrijke rol te spelen in het faciliteren van de mobiliteit van mensen die dagelijkse ondersteuning nodig hebben bij hun dagbesteding. Kies voor Taxi Koster en ervaar een zorgeloze en comfortabele reis naar uw dagbestedingslocatie.

Direct een taxi nodig? Bel ons!

Taxi boeken via WhatsApp?

Taxi Koster voor al het vervoer van en naar de dagbesteding

Bij het organiseren van vervoer naar de dagbesteding en het aanvragen van eventuele vergoedingen voor de vervoerskosten komt vaak veel kijken. Ons doel is om dit proces zo eenvoudig mogelijk voor jou te maken. Indien er ondersteuning nodig is of als zaken nog niet volledig duidelijk zijn, begrijpen we dat persoonlijk contact waardevol is. Daarom staan wij klaar om je te assisteren bij al je vragen en bij het aanvragen van zorgvervoer.

Veelal is er recht op vergoeding van de vervoerskosten naar de dagbesteding. Deze kosten worden hoofdzakelijk gefinancierd vanuit het persoonsgebonden budget (PGB), de Wet langdurige zorg (Wlz), de Jeugdwet of de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Vaak zijn het familieleden of cliëntondersteuners die de hulpvrager begeleiden bij deze processen. Zowel dagbestedingen als andere zorginstellingen die vervoer regelen voor cliënten zijn bij ons aan het juiste adres.

Bij ons zijn zowel hulpvragers met als zonder indicatie van harte welkom. We bespreken graag de persoonlijke situatie en nemen van daaruit de verschillende mogelijkheden door. Als je op zoek bent naar vervoer van en naar de dagbesteding, ontvang je bij ons vrijblijvend een offerte voor de vervoerskosten. Ontdek de gemakken van soepel georganiseerd vervoer met onze persoonlijke en zorgzame aanpak.

Google reviews

Wat zeggen klanten over Taxi Koster?

google

Perfect geregeld! Prachtige limousine en hele aardige chauffeur. Mooie belevenis!

Malu Hilverink 30 juni 2024
google

Gewoon super !

Chantal Nissen 29 juni 2024
google

Prettige taxi

Reserveer je taxi

Gemakkelijk via WhatsApp

Wil jij snel en gemakkelijk een taxi reserveren bij Taxi Koster? Dit kun je vanaf nu snel, gemakkelijk & veilig doen via onze WhatsApp service. Taxi Koster staat voor u klaar!

Taxi Koster het taxibedrijf voor al jou taxivervoer

Je kan overal in de regio Heerenveen, Wolvega, Akkrum, Joure en Sneek worden opgehaald door een chauffeur van Taxi Koster, denk hierbij aan bijvoorbeeld de plaatsen Woudsend, Noordwolde, Beetsterzwaag en alle andere plaatsen in de regio. Wij brengen je vervolgens naar jouw bestemming, waar deze zich ook bevindt. Wil je bijvoorbeeld naar IJsstadion Thialf om een schaatswedstrijd te bezoeken of zelf te gaan schaatsen? Wij brengen je er graag naartoe.

Je kan bij ons ook boeken voor een taxirit naar het Abe Lenstra Stadion voor een wedstrijd van SC Heerenveen of vervoer naar een restaurant, café of winkel. Uiteraard zijn wij ook beschikbaar voor langere ritten naar bijvoorbeeld Leeuwarden, Zwolle of Groningen. Bij Taxi Koster staan wij altijd met evenveel plezier voor je klaar.

Direct een taxi nodig? Bel ons!

Eenvoudig & snel online boeken?

Taxikoster | Taxi | Heerenveen | Joure | Wolvega | Akkrum

Heeft u vragen?

Taxi Koster staat voor u klaar!

Of stuur ons een email

Whatsapp whatsapp
Bel ons phone
chat Direct bellen? Whatsapp?