0627873317
Taxikoster | Taxi | Heerenveen | Joure | Wolvega | Akkrum

PGB Taxivervoer

Taxi Heerenveen | Taxi Joure | Taxi Wolvega | Taxi Akkrum

PGB Taxivervoer boeken

Direct een taxi nodig? Bel ons!

Taxi boeken via WhatsApp?

Boek online uw taxi

PGB Taxivervoer boeken bij Taxi Koster

Een persoonsgebonden budget (pgb) is in het leven geroepen voor individuen die vanwege een beperking, ziekte of ouderdom behoefte hebben aan zorg. Het pgb biedt tevens de mogelijkheid om het vervoer van en naar zorginstellingen te financieren. Ontdek hoe een pgb jou de flexibiliteit geeft om passend vervoer te regelen voor jouw zorgbehoeften. Taxi Koster staat in de regio Heerenveen Joure Wolvega en Akkrum voor u klaar voor al uw vervoersbehoeften.

Samen met jou kijken we naar de vervoersbehoeften, en maken we daarop een maatwerk wat betreft vervoer. Bij ons staat de klant altijd centraal. 

Direct een taxi nodig? Bel ons!

Taxi boeken via WhatsApp?

Uw taxi rit

Door Taxi Koster uit Heereveen

Heb je (zorg)vervoer nodig en beschik je over een indicatie om het vervoer via het persoonsgebonden budget (pgb) te financieren? Bij Taxi Koster kun je eenvoudig een aanvraag indienen. Wij zijn de juiste keuze als je vervoer nodig hebt en een pgb hebt uit de Wlz, Wmo, Jeugdwet of Zorgverzekeringswet. Zelfs als je nog geen indicatie hebt, staan we klaar om je te assisteren.

Bij Taxi Koster zorgen we voor een veilige reis naar jouw bestemming, ongeacht waar deze zich bevindt. Voor specifiek vervoer van of naar de dagbesteding verwijzen we je graag naar onze pagina over ons taxivervoer naar de dagbesteding voor meer informatie.

Vaak zijn het familieleden of cliëntondersteuners die de hulpvrager begeleiden bij het regelen van vervoer. Zowel hulpvragers met als zonder indicatie zijn welkom bij ons. We nemen graag de tijd om jouw persoonlijke situatie te bespreken en bespreken vervolgens de diverse mogelijkheden. Als je op zoek bent naar vervoer dat wordt gefinancierd via het pgb, ontvang je bij ons vrijblijvend een offerte voor deze vervoerskosten. Ontdek de zorgeloze en op maat gemaakte vervoersoplossingen van Taxi Koster.

Google reviews

Wat zeggen klanten over Taxi Koster?

google

Perfect geregeld! Prachtige limousine en hele aardige chauffeur. Mooie belevenis!

Malu Hilverink 30 juni 2024
google

Gewoon super !

Chantal Nissen 29 juni 2024
google

Prettige taxi

Reserveer je taxi

Gemakkelijk via WhatsApp

Wil jij snel en gemakkelijk een taxi reserveren bij Taxi Koster? Dit kun je vanaf nu snel, gemakkelijk & veilig doen via onze WhatsApp service. Taxi Koster staat voor u klaar!

Taxi Koster het taxibedrijf voor al jou taxivervoer

Je kan overal in de regio Heerenveen, Wolvega, Akkrum, Joure en Sneek worden opgehaald door een chauffeur van Taxi Koster, denk hierbij aan bijvoorbeeld de plaatsen Woudsend, Noordwolde, Beetsterzwaag en alle andere plaatsen in de regio. Wij brengen je vervolgens naar jouw bestemming, waar deze zich ook bevindt. Wil je bijvoorbeeld naar IJsstadion Thialf om een schaatswedstrijd te bezoeken of zelf te gaan schaatsen? Wij brengen je er graag naartoe.

Je kan bij ons ook boeken voor een taxirit naar het Abe Lenstra Stadion voor een wedstrijd van SC Heerenveen of vervoer naar een restaurant, café of winkel. Uiteraard zijn wij ook beschikbaar voor langere ritten naar bijvoorbeeld Leeuwarden, Zwolle of Groningen. Bij Taxi Koster staan wij altijd met evenveel plezier voor je klaar.

Direct een taxi nodig? Bel ons!

Eenvoudig & snel online boeken?

Taxikoster | Taxi | Heerenveen | Joure | Wolvega | Akkrum

Heeft u vragen?

Taxi Koster staat voor u klaar!

Of stuur ons een email

Whatsapp whatsapp
Bel ons phone
chat Direct bellen? Whatsapp?