0627873317
Taxikoster | Taxi | Heerenveen | Joure | Wolvega | Akkrum

Horeca taxi

Taxi Heerenveen | Taxi Joure | Taxi Wolvega | Taxi Akkrum

Horeca taxi boeken

Direct een taxi nodig? Bel ons!

Taxi boeken via WhatsApp?

Boek online uw taxi

Horeca taxi

Geniet onbezorgd van uw avondje uit naar een restaurant of andere uitgaansgelegenheid met het horecavervoer van Taxi Koster. Wij brengen jouw graag naar de gewenste bestemming en halen jouw na afloop weer op. Met onze service hoef jij je geen zorgen te maken over de route of parkeerzaken, waardoor jij volledig kunt genieten van jouw uitje. Bovendien kunt jij zorgeloos genieten van een drankje, aangezien wij voor het vervoer zorgen. Kies voor gemak, comfort en een zorgeloze avond met Taxi Koster en maak jouw uitje onvergetelijk.

Direct een taxi nodig? Bel ons!

Taxi boeken via WhatsApp?

Waarom kiezen voor Taxi Koster?

Ontdek onze betrouwbare en servicegerichte taxichauffeurs die bekend staan om hun punctualiteit. Ze bedienen een breed gebied, waaronder Heerenveen, Akkrum, Joure, Wolvega, Noordwolde, Sint Nicolaasga, en meer. Als jij binnenkort vervoer nodig heeft in deze regio, reserveer dan gerust een taxi bij ons.

Onze vloot omvat zowel personenvervoer als groepsvervoer, inclusief comfortabele taxibusjes met een capaciteit van 8 personen. Of het nu gaat om een intiem etentje met familie of een groepsuitje, ons horecavervoer staat tot uw beschikking. Geniet van het gemak en de gezelligheid met uw gezelschap voor- of nagenieten van een plezierige dag of avond.

Na een avondje uit, zorgen wij ervoor dat jij veilig en comfortabel thuiskomt. Je kunt eenvoudig een taxi reserveren via ons telefoonnummer 06-27873317. Op elk moment van de dag zijn wij beschikbaar om jouw van dienst te zijn. Kies voor een stressvrije en efficiënte rit met onze taxi’s in de genoemde regio’s.

Google reviews

Wat zeggen klanten over Taxi Koster?

google

Perfect geregeld! Prachtige limousine en hele aardige chauffeur. Mooie belevenis!

Malu Hilverink 30 juni 2024
google

Gewoon super !

Chantal Nissen 29 juni 2024
google

Prettige taxi

Reserveer je taxi

Gemakkelijk via WhatsApp

Wil jij snel en gemakkelijk een taxi reserveren bij Taxi Koster? Dit kun je vanaf nu snel, gemakkelijk & veilig doen via onze WhatsApp service. Taxi Koster staat voor u klaar!

Taxi Koster het taxibedrijf voor al jou taxivervoer

Je kan overal in de regio Heerenveen, Wolvega, Akkrum, Joure en Sneek worden opgehaald door een chauffeur van Taxi Koster, denk hierbij aan bijvoorbeeld de plaatsen Woudsend, Noordwolde, Beetsterzwaag en alle andere plaatsen in de regio. Wij brengen je vervolgens naar jouw bestemming, waar deze zich ook bevindt. Wil je bijvoorbeeld naar IJsstadion Thialf om een schaatswedstrijd te bezoeken of zelf te gaan schaatsen? Wij brengen je er graag naartoe.

Je kan bij ons ook boeken voor een taxirit naar het Abe Lenstra Stadion voor een wedstrijd van SC Heerenveen of vervoer naar een restaurant, café of winkel. Uiteraard zijn wij ook beschikbaar voor langere ritten naar bijvoorbeeld Leeuwarden, Zwolle of Groningen. Bij Taxi Koster staan wij altijd met evenveel plezier voor je klaar.

Direct een taxi nodig? Bel ons!

Eenvoudig & snel online boeken?

Taxikoster | Taxi | Heerenveen | Joure | Wolvega | Akkrum

Heeft u vragen?

Taxi Koster staat voor u klaar!

Of stuur ons een email

Whatsapp whatsapp
Bel ons phone
chat Direct bellen? Whatsapp?